Budapest School

Kedves Tagtársak!
 
Az Európai Andrológiai Akadémia (EAA) 2020. március 3. és 7. között fővárosunkban rendezte első oktató- és továbbképző, Budapest School elnevezésű egy hetes nemzetközi iskoláját.
 
Mint azt korábban már a honlapunkon, szakfolyóiratunkban, közösségi média oldalunkon és a MAT XII. Kongresszusán, Zalakaroson is hirdettük, ez nem konferencia, és nem a MAT, hanem az EAA iskola jellegű rendezvénye volt. 
 
Elsősorban az európai szakvizsgára felkészítő tanfolyam, valamint egy androgén témájú továbbképzés kapott helyet idén a programban. Az akadémia elnöke mellett nekem jutott a megtisztelő feladat (mint az EAA elnökségi tagja és az oktatási bizottság társelnöke), hogy méltóképpen megszervezzük a rendezvényt.
 
22 országból 40 résztvevő (köztük 7 magyar) és 14 meghívott előadó (2 magyar) érkezett, az Európában akkor induló vírus pandémia miatt 4 előadó már személyesen nem tudott eljönni, ők korszerű, "on-line stream" formájában vettek részt a kurzuson. A résztvevők jelentős összegű részvételi díj ellenében jöhettek, de az EAA révén, a vizsgát letevők komoly mértékű támogatást kaptak ehhez.
 
Örömmel jelenthetjük, hogy a képzés nagy sikerrel zárult, erről részletes tájékoztatás lesz elérhető az EAA oldalain. 
 
Nagy örömmel és büszkeséggel gratulálunk 3 tagtársunknak: Dr. Szabó Balázs, Dr. Balló András és Dr. Keszthelyi Márton (mindhárman a Semmelweis Egyetem Andrológia Centrumában kapták andrológiai képzésüket), hogy az iskola végén eredményes vizsgát tettek, megszerezvén így a "Clinical Andrologist" kitüntető címet (ez tk. európai andrológiai szakvizsgának felel meg). 
 
Az érdeklődők számára részletes beszámolót mellékelek.
 
Kívánok mindenkinek egészséget, gyógyulást, biztonságos és jó munkát, viselhető karantént, kinek mi jutott.
 
Minden tagtársunk vigyázzon magára és szeretteire,
üdvözlettel:
 
Kopa Zsolt 
MAT elnök
 
  • Budapest School 2022

    Az Európai Andrológiai Akadémia immár hagyományos Budapest School továbbképző tanfolyama és a "Clinical Andrologist Exam", köznapi nevén az Európai Andrológiai Szakvizsga a tervek szerint 2022-ben is lebonyolításra kerül.

    Tovább navigate_next

Az oldalon felnőtteknek szóló tartalmak jelenhetnek meg.

Az oldal használata csak 18 éven felülieknek, vagy szülői felügyelettel ajánlott.

Az oldal megtekintéséhez ki kell jelentenie, hogy elmúlt 18 éves.

További információ az Adatkezelési tájékoztató-ban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!