MAT XIV kongresszus

Tisztelt Tagtársak!
 

Az Emberi Erőforrások miniszterének 21/2021 (XI. 14.) utasítása alapján a MAT 2021. december 2-4-i kongresszusára a tervezett időpontban nem kerülhet sor. Minden szempontot figyelembe véve, a kongresszust a pandémiát követően, azonos helyszínen tervezzük megtartani, személyes részvétellel. A konkrét időpontról már zajlik az egyeztetés, hamarosan tájékoztatjuk Önöket az új dátumról. Az eddig befizetett regisztrációs díjak az új dátumra is érvényesek lesznek, ill. visszautalhatók.

Az egyénileg foglalt szállásokat illetően még egyeztetünk a szállodával, hamarosan jelezzük, hogy van-e teendője, amennyiben szállását szeretné az új dátumra is biztosítani.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Bármilyen kérdés esetén kérjük bizalommal a szervező titkársághoz az andrologia@asszisztencia.hu címen!

Üdvözlettel:


A szervezők

 • In memoriam Dr. Rosta Gábor

  Sajnálattal tudatjuk, hogy Dr. Rosta Gábor vezetőségi tagtársunk július 28-án, a hajnali órákban elhunyt. Szeretett barátunkat közösen gyászoljuk!

  Tovább navigate_next

 • Tagfelvételi kérelem

  A Magyar Andrológiai Társaság várja mindazok jelentkezését, akik az andrológiával, vagy annak határterületeivel aktívan foglalkoznak.

  Tovább navigate_next

 • A honlap szerkesztés alatt

  Kedves olvasók! A honlap szerkesztés alatt, ezért tesztinformációk is találhatók rajta! Mindenki megértését és türelmét kérjük! Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás - a honlap szerkesztője

  Tovább navigate_next

 • Köszöntő

  A magyar andrológia története 1947-re nyúlik vissza, amikor is Molnár Jenő tanár úr első andrológiai közleményét publikálta egy nemzetközi szaklapba. Az andrológiai tevékenység Európában harmadikként indult meg, Molnár Jenőt azóta is az európai andrológiai egyik megteremtőjeként tisztelik.

  Tovább navigate_next

 • Galéria

  A Magyar Andrológiai Társaság és az együttműködő szervezetek rendezvényein lehetőség nyílik az előadásokon túl a személyes kapocslatok építésére is

  Tovább navigate_next

Az oldalon felnőtteknek szóló tartalmak jelenhetnek meg.

Az oldal használata csak 18 éven felülieknek, vagy szülői felügyelettel ajánlott.

Az oldal megtekintéséhez ki kell jelentenie, hogy elmúlt 18 éves.

További információ az Adatkezelési tájékoztató-ban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!