MAT Kongresszus és Androkurzus

Tisztelt Kollegák!

Ismét közeleg a Magyar Andrológiai Társaság nemzeti kongresszusa ! A korábbiakhoz hasonlóan nagyon készülünk és nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Idén is számos forrongó témát vitatunk meg. Hagyományainknak megfelelően sor kerül a vezetőség tagjainak "Update" szekciójára, külföldi előadóink garantáltan nívós előadásaira, a Fiatalok Fórumára, de nem marad el a mikrosebészeti körkép, az IVF szekció és a képalkotó eljárások szekciója sem. Az immár tradícionális "TANDEM" (Téli Andrológus-Embriológus Találkozó) és az "andrológus-reprodukciós nőgyógyász" párbeszéd is a program része.

Különleges szeretettel várjuk a Fiatalok Fórumába minden érdeklődő, ifjú kolléga jelentkezését! Terítékre kerülnek a legújabb európai- és nemzetközi szakmai irányvonalak. Ezek mentén vitatjuk meg a férfimeddőséggel kapcsolatos legfrissebb fejleményeket, a férfi szexuális zavarokat és a hypogonadizmus témakörét. Az andrológiai sebészet- és mikrosebészet újdonságai sem maradnak ki természetesen.

Nagy várakozás övezi a kongresszust megelőző napon megrendezésre kerülő V. Androkurzust, a spermavizsgálat teljesen gyakorlati fórumát.

Társasági eseményeink kitűnő lehetőséget teremtenek a meglévő kapcsolatok elmélyítésére és új szakmai-, és baráti kapcsolatok létesítésére.

Szeretettel ösztönzünk mindenkit a részvételre: kérjük, jelentsenek be előadásokat, posztereket, esetbemutatásokat, hogy minél élénkebb módon tudjunk átadni egymásnak szakmai ismereteinket és tapasztalatainkat.

A Kongresszus hivatalos weboldala:

https://asszisztencia.hu/andrologia/2023/index.php


Szeretettel várjuk Önöket!

Szeretettel várjuk Önt is!


Kopa Zsolt
a kongresszus elnöke

 • In memoriam Dr. Rosta Gábor

  Sajnálattal tudatjuk, hogy Dr. Rosta Gábor vezetőségi tagtársunk július 28-án, a hajnali órákban elhunyt. Szeretett barátunkat közösen gyászoljuk!

  Tovább navigate_next

 • Tagfelvételi kérelem

  A Magyar Andrológiai Társaság várja mindazok jelentkezését, akik az andrológiával, vagy annak határterületeivel aktívan foglalkoznak.

  Tovább navigate_next

 • A honlap szerkesztés alatt

  Kedves olvasók! A honlap szerkesztés alatt, ezért tesztinformációk is találhatók rajta! Mindenki megértését és türelmét kérjük! Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás - a honlap szerkesztője

  Tovább navigate_next

 • Köszöntő

  A magyar andrológia története 1947-re nyúlik vissza, amikor is Molnár Jenő tanár úr első andrológiai közleményét publikálta egy nemzetközi szaklapba. Az andrológiai tevékenység Európában harmadikként indult meg, Molnár Jenőt azóta is az európai andrológiai egyik megteremtőjeként tisztelik.

  Tovább navigate_next

 • Galéria

  A Magyar Andrológiai Társaság és az együttműködő szervezetek rendezvényein lehetőség nyílik az előadásokon túl a személyes kapocslatok építésére is

  Tovább navigate_next

Az oldalon felnőtteknek szóló tartalmak jelenhetnek meg.

Az oldal használata csak 18 éven felülieknek, vagy szülői felügyelettel ajánlott.

Az oldal megtekintéséhez ki kell jelentenie, hogy elmúlt 18 éves.

További információ az Adatkezelési tájékoztató-ban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!