Tisztelt Kollégák!
 
Örömmel küldjük a Magyar Andrológia folyóirat első online kiadását!
 
A szaklap 25. évfolyamában járunk, haladva a kor szellemével, no és figyelve a társaság kiadásaira is, döntöttünk az online forma mellett. Ezt az új szerkezetet hivatalosan is regisztráltuk, a folyóirat minden ügye pedig átkerült a Dr. Molnár Jenő Alapítványtól a társaság kötelékeibe.
 
Komoly munka és széles körű adminisztráció előzte meg ezt az első számot, és a folyamatot időben jelntősen hátráltató vírus pandémia mellett is sikerült elkészülni. Már folyamatba helyeztük a 2020-es második lapszám szerkesztését is, a MAT2020 online konferencia előtt bizton olvashatjuk.
 
A szerkesztésben és a kiadásban részt vevő szakemberek mellett köszönet illeti Benyó Mátyás kollégánkat, aki sok energiát és időt áldozott, és volt hathatós segítségemre az elhatározás megvalósításában. 
 
Az új szerkezet lehetőséget biztosít a kéziratok gyorsabb és színesebb megjelenésére, teret ad képek, ábrák, táblázatok és illusztrációk magas felbontású, színes közlésére. Ezúton is motiváljuk kollégáinkat, hogy kéziratokat küldejenek a lapban való megjelenésre, szeretettel várjuk klinikai vizsgálatok, esetismertetések és beszámolók érkezését.
 
A lapszám természetesen felkerül a honlapra is, és minden hivatalos fórum értesítése mellett igyekszünk széles körben hírt adni elérhetőségéről. Várjuk a kéziratokat, és természetesen a visszajelzéseket is.
 
Kívánom, hogy mindenki találja meg szakmai érdeklődésének megfelelő szeletét az új formában megjelent, 25. évfolyamában járó szakfolyóiratunkban!
 
A lapszám erről a linkről is elérhető:
 
Üdvözlettel:
 
Kopa Zsolt
MAT elnök
  • Tagfelvételi kérelem

    A Magyar Andrológiai Társaság várja mindazok jelentkezését, akik az andrológiával, vagy annak határterületeivel aktívan foglalkoznak.

    Tovább navigate_next

  • Bemutatkozás

    A Magyar Andrológiai Társaság az andrológiával foglalkozó szakembereket tömöríti egybe.

    Tovább navigate_next

Az oldalon felnőtteknek szóló tartalmak jelenhetnek meg.

Az oldal használata csak 18 éven felülieknek, vagy szülői felügyelettel ajánlott.

Az oldal megtekintéséhez ki kell jelentenie, hogy elmúlt 18 éves.

További információ az Adatkezelési tájékoztató-ban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!